Valaistu Koivakkalantie -tapahtuma 21.11.2020

maanantai, 16 marraskuun, 2020

Kuvituskuvana ulkotuliTuulevi ja Henrik Aschanin käynnistämä Valaistu Koivakkalantie – hyvän mielen ilta toteutetaan nyt
neljännen kerran lauantaina 21.11.2020 klo 17 -21. Toteuttajajoukko on laajentunut ja mukana ovat
kylällä asuvien lisäksi Hyvä teko tarttuu -hankkeen vapaaehtoiset. Tapahtumaan voi osallistua monin
tavoin: lahjoittamalla ulkotulia, kynttilänjämiä tai hyvän mielen pusseihin sisältöä, ilmoittautumalla
vapaaehtoiseksi sytytyspartioon tai tulemalla paikan päälle kokemaan hyvän mielen ilta.

Koivakkalantie (13115) valaistaan Vanhalta viitostieltä Hietasentielle valetuilla ja lahjoitetuilla ulkotulilla. Pienimuotoisesta toiminnasta koko tien kattavaksi kasvaneen tapahtuman kokemukset kannustavat jatkamaan. ”Me tiedämme itse, että tekemällä hyvän mielen juttuja muille voittaa itsekin. Hyvä mieli tarttuu.”, toteaa Tuulevi Aschan. Tällä kertaa ei järjestetä kahvitarjoilua matkan varrella koronariskin vuoksi. Sen sijaan hyvän mielen pusseja jaetaan 200:lle autokunnalle suunnilleen reitin puolivälissä.

ILMOITTAUDU SYTYTYSPARTION VAPAAEHTOISEKSI
Ilmoittaudu hyvä teko tarttuu – vapaaehtoiseksi sytytyspartioon lauantaille 21.11. klo 15.30 alkaen. Partiot sytyttävät ulkotulia sovitulle tieosuudelle. Myös lahjoituksia tapahtumaan otetaan vastaan sovitusti Hyvä teko tarttuu – hanketoimistolla (Savilahdenkatu 20) tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin.
Yhteyshenkilönä on Paula Gynther 0400 143 425, paula.gynther@evl.fi

LAHJOITA HYVÄN MIELEN PUSSIIN SISÄLTÖÄ
Hyvän mielen pussit kootaan lahjoitustarvikkeista: niihin sujautetaan kääreessä olevia makeisia ja muuta säilyvää. Lahjoituksista voi ottaa yhteyttä joko Paulaan tai Tuuleviin.
Paula Gynther p. 0400 143 425 tai paula.gynther@evl.fi / Tuulevi Aschan 0400-685 980 tai tuulevi.aschan@gmail.com