Suvi nauraa -teatteri-illallinen Rantapuistossa 17.7.

keskiviikko, 14 heinäkuun, 2021

Kuvassa järvimaisema ja samat tiedot kuin leipätekstissä.

Suvi nauraa on teatteriesitys, joka järjestetään Ristiinan Rantapuistossa 17.7. klo 19. Esityksen ohessa tarjoillaan illallinen, joka käsittää basilikarisoton, mansikkarahkajälkiruoan sekä Aurinko Spritz -juoman. Jälkiruoka maustetaan haitarimusiikilla.

Luvassa on noin 20 minuutin mittainen sketsi, jonka on valmistanut Paukkulan nuoriso-opiston teatterilinjan opiskelijoista koostuva Teatteriryhmä Rymy. Musisoinnista vastaavat Siiri From ja Aada Halinen.

Teatteri-illallisesta vastaavat 19- ja 20-vuotiaat Aino Halinen ja Lotta Tuominen, jotka järjestävät tapahtuman ikäänkuin pop up -ravintolana. Tuolloin tapahtuman voi järjestää yksityishenkilöinä ja ilman elintarvikeviranomaisen lupaa.

Idea teatteri-illallisesta kumpusi Halisen Tuomisen innostuksesta vahvistaa ajatusta, jonka mukaan kulttuuria on kaikkialla. Kulttuuri ei aina edellytä hienoja tiloja, valtavia resursseja tai kalliita pääsylippuja.

— Me uskotaan, että yhdistelemällä kulttuurin eri muotoja ja järjestämällä kokeilevia tapahtumia voi vaikuttaa ihan tosi paljon alueen ilmapiiriin. Me itse tykkäämme teatterista ja hyvästä ruoasta ja Rantapuisto on aivan ihana paikka, joten tästähän tulee pakosti hyvä, tuumii Lotta Tuominen.

Suvi nauraa -teatteri-illallinen Rantapuistossa lauantaina 17.7. klo 19. Liput 10 € / hlö, alle 13-vuotiaat 5 €. Varaathan lippusi numerosta 050 4030 265 viimeistään 16.7. Maksu käteisellä tai MobilePaylla.