Essoten sähköiset palvelut laajenevat

04.04.2018

Essoten sähköiset palvelut laajenevat ja esimerkiksi kiireettömän terveydenhoitoon liittyvän asioinnin voi hoitaa Essoten nettisivujen kautta.

Nettisivujen kautta voi ottaa yhteyttä alla oleviin palveluihin esimerkiksi ajanvarauksen perumiseen tai siirtämiseen, lääkärintodistuksiin ja lausuntoihin sekä lääkeasioihin liittyvissä asioissa.  

Terveyspalveluihin
Mielenterveys- ja päihdepalveluihin
Suun terveydenhuolto
Perheiden palvelut
Kuvantaminen (Röntgen)
 

Myös Nopean palvelun hoitajan vastaanotolle NOPA-palveluun pääsee Essoten etusivun  ajanvarauksen painikkeen kautta.Painikkeen takaa löytyvät monille tutut Hyviksen toiminnot, joiden ylävalikon Avoimet palvelut -valikon takana ovat paitsi uusi Nopean palvelun ajanvarauspalvelu myös muut Essoten ajanvaraukset. Hyviksen toiminnot vaativat sisäänkirjautumisen yhtydessä tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

NOPA on tarkoitettu yhden asian hoitoon ja se soveltuu esimerkiksi terveysongelman selvittelyn aloitukseen, lääkepistoksiin ja lääkehoitoon liittyviin kysymyksiin, ompeleiden poistoon, korvahuuhteluun, haavojen tai palovammojen näyttöön ja sairauslomatodistusasioihin (lyhyt poissaolo). Lääkäri osallistuu hoitoon tarvittaessa tulemalla vastaanotolle tai antamalla hoito-ohjeet.

 

Artikkelit

06.09.2019
Ristiina 370 vuotta
17.07.2018
Ristiinan Markkinat
02.05.2018
Ristiina siistiksi
19.12.2017
Hyvää Joulua!

Tapahtumat