Linja-autoaikataulu Mikkeli-Ristiina-Pellos 15.8.2017 alkaen

11.09.2017

Mikkelin joukkoliikenteessä on käytössä Waltti-kortti. Waltti-liikenteen autot on merkitty W-kyltillä.

Waltti on valtakunnallinen korttijärjestelmä, joten matkakorttia voi käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä. Matkat pitää kuitenkin ladata erikseen jokaiselle liikennöintialueelle.

Waltti-kortti hankitaan Asiointipisteestä tai kaupungin Waltti-nettipalvelusta (https://nettilataukset.waltti.fi/). Waltti-nettipalvelussa ei peritä palvelumaksuja, kaupungin korttimaksu on 0 € (normaalisti 5€).

Asiointipisteen toiminnan nopeuttamiseksi tulosta ja täytä valmiiksi Waltti-matkalipun tilauslomake ja ota se mukaan Asiointipisteeseen. Lipun hinnan lisäksi ensimmäisellä kerralla korttimaksu on 5€ ja palvelumaksu 2€. Lisälatauksen palvelumaksu Asiointipisteessä 3€ ja busseissa 4€.

Waltti-kortilla pääsee myös kaupunkien välillä

Waltilla voi matkustaa myös väleillä Mikkeli-Juva-Savonlinna, Mikkeli-Juva-Sulkava, Mikkeli-Anttola-Puumala-Sulkava-Savonlinna, Mikkeli-Haukivuori-Pieksämäki ja Mikkeli-Hirvensalmi-Joutsa.

Peruskoululaisille maksuton joukkoliikenteen Waltti-kortti

Maksuttomaan Waltti-kortiin ovat oikeutettuja Mikkelin kaupungin peruskoululaiset ikäluokkassa:

lapsi (7v – 16v)
Lippu on lapsen henkilökohtainen lippu ja sitä eivät muut perheenjäsenet saa käyttää.

Waltti-kortille ladattava lipputuote on:
Vuoden kausilippu, joka on voimassa 365 vuorokautta ensimmäisestä autolaitekuittauksesta bussissa.
Lipulla voi tehdä matkoja päivässä rajattomasti.
Lipputuote on voimassa koko kaupungin alueella eli lippulla voi matkustaa kaikissa waltti-liikenteissä matkustusvyöhykkeillä A-E.

Matkustusoikeus:
Lippu kattaa siis koko Mikkelin kaupungin alueen Waltti-liikenteet (katso Mikkelin seudun, paikallisliikenteen sekä palveluliikenteen aikataulujulkaisut liikenteistä 15.8. alkaen).
Matkustuksen saa aloittaa jo ma 7.8.2017. Ei siis tarvitse odottaa kouluvuoden alkua.

Oppilaat / vanhemmat:
Waltti-kortit ovat noudettavissa ma 31.7. – pe 11.8.2017 välisenä aikana oppilaan koulun lähimmästä yhteispalvelu/kirjastotoimipisteestä (katso erillinen luettelo). Korttia lunastettaessa tarkistetaan oppilaan tiedot (nimi, osoite, mielellään myös hetu), noutajan nimi, pvm ja kuittaus noudetusta kortista.
Jos ei nouda etukäteen, niin matkakortin saa oppilaan koululta kouluvuoden alkaessa 15.8. 2017.

Jos kotiosoite on muuttunut kesän aikana ja sen mukaan myös syksyn koulupaikka muuttuisi kevään tietoihin verrattuna, niin oppilaan kortti on kevään oppilastietojen mukaisen koulun noutopaikassa. Jos on kesän aikana muualta kaupunkiin muuttanut, tällöin todennäköisesti waltti-korttia ei ole vielä tehty lainkaan.

Näyttökuva 2017-09-11 kello 14.37.48.png

Artikkelit

19.12.2017
Hyvää Joulua!
27.07.2015
Uudet verkkosivut

Tapahtumat